Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Oké, weer een coach erbij. Waarom zou ik jou kiezen hoor ik je denken. Een terechte vraag!

Ik ben ervaringsdeskundige, ik ken de zorg! En ik weet hoe het is om keuzes te maken.

Als je op zoek bent naar een coach, is dat de eerste stap in een intensief traject. Tijdens zo’n traject is het belangrijk dat je een klik hebt met je coach. En dat is best lastig om te bepalen aan de hand van een website. Misschien helpt dit:

Ik ben Esther

Ik word blij van een lach op het gezicht van de ander.
Mijn uitdaging is om die lach op jouw gezicht te krijgen.
Samen onderzoeken hoe jij die lach daar krijgt geeft mij energie. Ik ben open, eerlijk, enthousiast en nieuwsgierig.

Ik geloof in……

De kracht die je al bezit. Ik daag je uit om in beweging te komen en jezelf te durven zijn. Jij bent verantwoordelijk voor wat je wilt bereiken. En alleen zèlf ben je in staat om een verandering in gang te zetten.

Ik heb….

Een opleiding tot verpleegkundige gevolgd en heb jaren enthousiast aan bed gestaan.
Het grootste plezier haalde ik uit wat ik kon betekenen voor de ander, luisteren naar wat die ander aangeeft te willen en samen te ontdekken of en hoe dat mogelijk was.
Op een gegeven moment ben ik binnen de zorg doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Ook daar was het voor mijn werkplezier van groot belang om medewerkers na te laten denken over hoe zij blij naar hun werk konden gaan en blijven gaan.
Om hier meer kennis en ervaring in op te doen, heb ik een opleiding tot coach gevolgd en ben uiteindelijk als coach aan het werk gegaan.
Nog steeds binnen de zorg, want wat een mooie sector is dat!

 

Ik kan…..

Goed luisteren, weet snel de vinger op de zere plek te leggen
Mensen (weer) in zichzelf te laten geloven en vanuit hun eigen kracht in beweging te krijgen.
Respectvol confronteren en ben doelgericht. Ik heb een goed gevoel voor humor en ben positief ingesteld.

Ellen

Het was een heel fijn gesprek, kalmerend, verhelderend, helpend en warm. Je bent een pracht coach en ik probeer in het centrum van mijn leven te gaan staan met jouw power sprongetje als reminder.

Miranda

Ik ervaar jou als integer, met oprechte aandacht maar ook heel duidelijk. Je stelt de goede vragen waardoor ik tot denken wordt aangezet over mijn eigen handelen en ideeën. Ik vind je nuchter en ik hou van de humor die jij hebt. Ik werk graag samen om met elkaar te sparren over de dingen, hardop denken en praten helpt mij in de goede richting. Daarnaast vind ik het fijn dat je in gesprekken met medewerkers de regie bij mij als manager laat maar wel ondersteunend kan zijn door aan de medewerkers de juiste vragen te stellen

Astrid

Ik ben met Esther in contact gekomen omdat ik vastliep in de samenwerking met collega’s. Het is fijn om te kunnen sparren met iemand die objectief naar de situatie kijkt zonder te oordelen. Naar jezelf kijken is lastig maar Esther hield mij een spiegel voor, waarin ik geconfronteerd werd met mijn eigen rol. Hierdoor werd ik in mijn kracht gezet om zelf om te buigen en leerde op een andere manier naar situaties te kijken.

Annet

Esther, ik ervaar jou als een warm, lief, sterk, eerlijk, vrolijk persoon!
Op momenten dat ik advies, een luisterend oor of een klankbord nodig heb, dan werk ik graag met je samen.
Jij hebt het vermogen om een persoon in zijn of haar kracht te laten staan!

Eigenschappen van jou die er voor mij uitspringen zijn:
Empathie & Inlevingsvermogen
Durf & Lef

Loes

Ik heb Esther als een erg hartelijk en betrokken persoon ervaren. Zij is makkelijk in contact en heeft echt aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik voelde me snel bij Esther op mijn gemak. Door het stellen van gerichte vragen zijn we samen tot de kern van het probleem gekomen. Ze heeft me handvaten gegeven om de beren op mijn weg zelfstandig aan te pakken. Daar ben ik haar erg dankbaar voor! Dankzij haar luisterend oor en gerichte aanpak ben ik op weg naar een meer ontspannen en gelukkig (werk)leven.   

Sjoukje

Vond m’n coaching die ik van jou kreeg top!! Zag er best tegenop met een vreemde te praten en jezelf bloot te geven. Maar jij luistert je geeft complimenten maar gaf me soms ook een beetje op m’n kop. Waardoor het gevoel bij een vreemde te zitten snel weg was. De spiegel die jij me voor hield hielp mij mezelf en m’n eigen waarde weer te vinden.

Coaching / Coach voor de zorg / Loopbaan

Blog

Een hart vol passie

Een hart vol passie

Ik heb haar een paar keer gesproken, Anna, wat een mooi mens. Een leven lang ervaring op een heel andere functie dan nu de laatste 2 jaar als zorgmedewerker. Het hart op de juiste plaats, het zo goed willen doen voor die ander. Die ander zijn ouderen met dementie, die...

Een van de vele, maar toch anders.

Een van de vele, maar toch anders.

Het heeft me altijd geïntrigeerd waarom mensen doen wat ze doen. Waarom je bepaalde keuzes maakt. Of er juist van weg blijft ……. alles heeft een reden. Vraagstukken in het leven waar iedereen op zijn tijd wel eens last van heeft. Ook ik ken van die momenten en daar...

Mijn missie

“Coaching geeft je inzicht in je onderliggende drijfveren en hoe je deze kunt inzetten om je doelen te bereiken..”

 

© 2021 Zit je wel lekker in je vel? | Privacyverklaring

BTW nummer: NL004017413B09

KvK nummer: 84798769