Selecteer een pagina

06 47 78 88 32

Burgemeester Verderlaan 22

3544 AD Utrecht

12 + 10 =

Ellen

Het was een heel fijn gesprek, kalmerend, verhelderend, helpend en warm. Je bent een pracht coach en ik probeer in het centrum van mijn leven te gaan staan met jouw power sprongetje als reminder.

Miranda

Ik ervaar jou als integer, met oprechte aandacht maar ook heel duidelijk. Je stelt de goede vragen waardoor ik tot denken wordt aangezet over mijn eigen handelen en ideeën. Ik vind je nuchter en ik hou van de humor die jij hebt. Ik werk graag samen om met elkaar te sparren over de dingen, hardop denken en praten helpt mij in de goede richting. Daarnaast vind ik het fijn dat je in gesprekken met medewerkers de regie bij mij als manager laat maar wel ondersteunend kan zijn door aan de medewerkers de juiste vragen te stellen

Astrid

Ik ben met Esther in contact gekomen omdat ik vastliep in de samenwerking met collega’s. Het is fijn om te kunnen sparren met iemand die objectief naar de situatie kijkt zonder te oordelen. Naar jezelf kijken is lastig maar Esther hield mij een spiegel voor, waarin ik geconfronteerd werd met mijn eigen rol. Hierdoor werd ik in mijn kracht gezet om zelf om te buigen en leerde op een andere manier naar situaties te kijken.

Annet

Esther, ik ervaar jou als een warm, lief, sterk, eerlijk, vrolijk persoon!
Op momenten dat ik advies, een luisterend oor of een klankbord nodig heb, dan werk ik graag met je samen.
Jij hebt het vermogen om een persoon in zijn of haar kracht te laten staan!

Eigenschappen van jou die er voor mij uitspringen zijn:
Empathie & Inlevingsvermogen
Durf & Lef

Loes

Ik heb Esther als een erg hartelijk en betrokken persoon ervaren. Zij is makkelijk in contact en heeft echt aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik voelde me snel bij Esther op mijn gemak. Door het stellen van gerichte vragen zijn we samen tot de kern van het probleem gekomen. Ze heeft me handvaten gegeven om de beren op mijn weg zelfstandig aan te pakken. Daar ben ik haar erg dankbaar voor! Dankzij haar luisterend oor en gerichte aanpak ben ik op weg naar een meer ontspannen en gelukkig (werk)leven.   

Sjoukje

Vond m’n coaching die ik van jou kreeg top!! Zag er best tegenop met een vreemde te praten en jezelf bloot te geven. Maar jij luistert je geeft complimenten maar gaf me soms ook een beetje op m’n kop. Waardoor het gevoel bij een vreemde te zitten snel weg was. De spiegel die jij me voor hield hielp mij mezelf en m’n eigen waarde weer te vinden.

© 2021 Zit je wel lekker in je vel? | Privacyverklaring

BTW nummer: NL004017413B09

KvK nummer: 84798769